Velkommen til Casa Isabel - lej et dejligt landsbyhus i Vilaflor, Tenerife (book direkte hos ejer)

 
     
 
       

   Hvis du søger efter et dejligt, afslappende, lokalt og anderledes roligt sted at bo som alternativt til de sædvanlige hoteller eller lejligheder, så er Casa Isabel et rigtigt godt alternativ til en attraktiv pris.

Casa Isabel er et rigtig hyggeligt landsbyhus beliggende på den sydlige del af Tenerife mellem Arona og Vilaflor.

Huset er bygget i traditionel kanarisk stil og omgivet af blomster, frugttræer og små vingårde som skaber de perfekte rammer for gæster der ønsker at opleve det lokale Tenerife i fred og ro omgivet af dejlig natur.

Casa Isabel har to soveværelser, det ene udstyret med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.

 
     
 

Derudover findes der et fuldt udstyret køkken, spisestue, stue og badeværelse. Rundt om huset findes masser af små haver med lokal flora og fauna samt terrasser og grill.

Huset ligger i bekvem afstand ca. 20 minutters kørsel fra lufthaven (TFS) og der er kun 15 minutters kørsel til strand, golfbaner og de pulserende turistområder som Los Cristianos og Las Americas.

Casa Isabel er ideelt for familier og grupper der ønsker fred og ro samt sikre omgivelser for deres børn.

Oplev det rigtige og lokale Tenerife i landlige omgivelser, slap af og nyd den omkringliggende natur der byder på vinstokke, træer, buske, blomster samt blomme- og figentræer eller spis på en af de lokale restauranter hvor du ikke møder ret mange andre turister. Casa Isabel ligger placeret strategisk rigtig på den sydlige del af Tenerife som har de fleste solskinstimer og er et perfekt udgangspunkt for ture på egen hånd til eksempelvis Teide National Park eller Masca samt alle andre seværdigheder som Tenerife kan byde på.

At leje sit eget private hus på Tenerife er faktisk billigt. Det koster eksempelvis kun 75 euro pr. nat for 4 personer eller omregnet til danske kroner kun ca. 141,00 pr. person pr. nat.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger er du altid velkommen til at kontakte os. Hjertelig velkommen til Tenerife og Casa Isabel.

 
     
 
 
     
 

Landdistrikterne Hus Isabel Tenerife, har denne særlige charme typisk for de kanariske hytter: enkel, venlig og frem for alt varmt og hyggeligt. Der er en familiær atmosfære, der gør vores besøgende føler sig velkomne og hjemme. Det er omgivet af sin egen ø landskabet, små jordlodder, hvor kartofler, vinstokke og frugt træer dyrkes, blomstrer i foråret og glæde os med deres frugt, blommer, figner, pærer og druer i sommer. leje lejlighed tenerife, arona, adeje, vilaflor, finca tenerife, ferie hus tenerife, lejligheder tenerife. hus til leje tenerife, lejligheder tenerife, hus lejlighed hytte tenerife, ferieboliger Tenerife south, udlejning af villa på tenerife.

Vi byder dig velkommen til Tenerife, til vores hytter, til at nyde den rolige liv på landet og naturen: at føle på landet Tenerife. Land overnatning, ideel til afslapning i en varm og indbydende atmosfære. Land Overnatning på Tenerife. villaer tenerife. feriehytte tenerife, firieville tenerife. leje hus tenerife, lejlighed leje tenerife, Ferie Tenerife, hus til leje, villaer tenerife, Lejlighed tenerife, landdistrikterne, vandrehjem tenerife, landsted tenerife, landlige huse tenerife, ferieboliger Tenerife south. leje villa tenerife south.

Hvis du er på udkig efter en fornøjelig get-away ferie som helst tidspunkt af året, med komfortabel indkvartering på Tenerife, gemt væk fra turistområderne. Alligevel er beliggende kun 15 minutters kørsel fra strandene, golfbaner og lufthavnen. Hvis du kan lide tanken om at spise i god kvalitet lokale restauranter i gåafstand fra dit sommerhus, efter at slikke sol eller udforske Tenerifes spektakulære natur, vi så har ferie for dig på vores "Landdistrikterne Huse Isabel, Vilaflor". lejlighed tenerife. leje hus tenerife.

 
     
 
 
     
     
 

Web design:

               

Visitors nº:

 
     
 
en es ge fr fi de nl it ru se no cz pl Rural House Isabel Photos Vilaflor Tenerife Reservations Contact Rent a Car