Tervetuloa Isabel Maalaistalo, maaseutulomat, loma-asunnot Teneriffalla (Suoraan omistajan)

 
     
 
       

   Taloon Isabel sijaitsee Etelä-Teneriffalla Vilaflor, ja on perinteinen Kanarian tyyliin, jota ympäröi kukat, hedelmäpuut ja pieniä viinitiloja ja vihannesten istutukset, joka on ihanteellinen vieraille, jotka rakastavat luontoa, hiljaisuutta ja maan elämä.

     Meidän Mökki on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parisänky ja toisessa kaksi erillistä vuodetta, olohuone, täysin varusteltu keittiö, ruokailuhuone ja kylpyhuone. On rentouttava ja houkutteleva puutarhat kaikenlaisia semi-trooppisia kasveja, grilli ja terassi alueita, nauttia ja yleistä tilan tuntua. Jos haet jotain muuta kuin tavallinen lomahotelli tai monimutkainen, haluaa rentoutua ja nauttia rauhasta Vilaflor vielä vain viidentoista minuutin päässä lentokentältä, golfkentät ja uimarannat sitten maaseudun Mökki Isabel sopii sinulle ja perheellesi. vuokra asunto teneriffa.

   

 
     
 

     Maalaistalo, 2 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 6 Teneriffalla, Kanariansaarilla, että erityistä charmia tyypillinen de Kanariansaarten mökit: yksinkertainen, ystävällinen ja ennen kaikkea lämmin ja kodikas. On kodikas tunnelma, joka tekee meidän vierailijat tuntevat olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi. Sitä ympäröi oma saari maaseudulla pienillä tonteilla, kun perunat, viiniköynnökset ja hedelmät viljellään, kukkivat keväisin ja ilahduttavia meille niiden hedelmät, luumut, viikunat, päärynät ja viinirypäleet kesällä.

     Jos etsit mukavaa lomavaihtoehtoa tahansa vuoden mukavan majoituksen Teneriffan kätkettynä turistikohteissa. Silti ne sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä rannat, golfkentät ja lentokenttä. Jos pidät ajatusta ruokailua laadukkaita paikallisia ravintoloita kävelyetäisyydellä mökkisi, kun auringosta nauttien tai tutustua Teneriffan upeat maisemat, meillä on loma sinulle meidän "Lomatalo Isabel, Vilaflor".

 
     
 
 
     
 
 
     
     
 

Web design:

               

Visitors nº:

 
     
 
en es ge fr fi de nl it ru se no cz pl Rural House Isabel Photos Vilaflor Tenerife Reservations Contact Rent a Car