Velkommen hytte med sjarm ISABEL Tenerife, Leie av rom tenerife. (Direkte fra eieren)

 
     
 
       

   Rekkehus Isabel ligger i den sørlige delen av Tenerife, i Vilaflor, og er en tradisjonell Canary stil, omgitt av blomster, frukttrær og små vingårder og grønnsaker plantasjer, noe som er ideelt for besøkende som elsker naturen, stillheten og livet på landet.

Vår Cottage har to soverom, et med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger, en stue, et fullt utstyrt kjøkken, spisestue, og et bad. Det er avslappende og attraktive hager med all slags semi-tropiske planter, grill-og uteplass områder, å nyte og en samlet romslig følelse. Hvis du søker etter noe forskjellig fra den vanlige ferien hotellet eller komplekse, ønsker å slappe av og nyte roen i Vilaflor ennå bare femten minutter fra flyplassen, golfbaner og strender så Rural Cottage Isabel er perfekt for deg og din familie.

   

 
     
 

Hytte Isabel Tenerife, har den spesielle sjarm typisk for de kanariske hytter: enkel, vennlig og fremfor alt varmt og koselig. Det er en familie atmosfære som gjør våre besøkende føler seg velkomne og hjemme. Det er omgitt av sin egen øy landskap, små tomter der poteter, vinranker og frukt trær dyrkes, blomstrer om våren, og gleder oss med sine frukter, plommer, fiken, pærer og druer om sommeren.

Vi ønsker deg velkommen til Tenerife, til våre hytter, for å nyte det rolige livet på landet og naturen: å føle landsbygda i Tenerife. Country Overnatting, ideelt for å slappe av i en varm, innbydende atmosfære. Spesielle hus for Walking og fotturer for vakre ruter på Arona og Vilaflor

Hvis du er ute etter en hyggelig utflukt ferien helst på året, med komfortabel overnatting i Tenerife, gjemt bort fra turistområdene. Men det ligger kun 15 minutters kjøretur fra strendene, golfbaner og flyplassen. Hvis du liker tanken på å spise i god kvalitet lokale restauranter i gangavstand fra hytta, etter å ha slikket sol eller utforske Tenerife spektakulær natur, så har vi ferie for deg på vårt "Rekkehus Isabel, Vilaflor". Vilaflor er et av de mange flotte stedene i Tenerife.

 
     
 
 
     
 
 
     
     
 

Web design:

               

Visitors nº:

 
     
 
en es ge fr fi de nl it ru se no cz pl Rural House Isabel Photos Vilaflor Tenerife Reservations Contact Rent a Car