Välkommen till Hus ISABEL, stugor semesterhus på landsbygden i Teneriffa. (Direkt från ägaren)

 
     
 
       

   Stuga Isabel ligger i södra Teneriffa, i Vilaflor, och är en traditionell Kanarieöarna stil, omgiven av blommor, fruktträd och små vingårdar och grönsaker planteringar, vilket är idealiskt för besökare som älskar naturen, lugnet och lantlivet.

Vår stuga har två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök, matsal och ett badrum. Det är avkopplande och attraktiva trädgårdar med alla typer av semi-tropiska växter, grillplats och uteplats områden, för att njuta och en övergripande rymlig känsla. Om du söker efter något annat än den vanliga semestern hotell eller komplexa, vill koppla av och njuta av lugnet i Vilaflor ännu endast femton minuter från flygplatsen, golfbanor och stränder sedan landsbygdens Cottage Isabel är perfekt för dig och din familj. vandring semester teneriffa, Teneriffa semester.

   

 
     
 

Hus Isabel Teneriffa, har den speciella charm som är typiska för de kanariska stugor: enkel, vänlig och framför allt varm och mysig. Det finns en familjär atmosfär som gör att våra besökare känner sig välkomna och hemma. Det är omgivet av en egen ö landsbygden, små tomter där potatis, vin och frukt träd odlas, blommande på våren och glädja oss med sina frukter, plommon, fikon, päron och vindruvor på sommaren.

Helgdagar Teneriffa, Vi välkomnar dig till Teneriffa, till våra stugor, att njuta av det lugna livet på landet och naturen: att känna landskapet i Teneriffa. Land boende, perfekt för avkoppling i en varm och inbjudande atmosfär. Särskilda hus för promenader och vandringar för vackra linjer, arona, adeje, vilaflor, teneriffa södra.

Om du letar efter en trevlig get-away semester som helst på året, med bekvämt boende i Teneriffa, undangömt från turistområdena. Om du gillar tanken på middagar i god kvalitet lokala restauranger inom gångavstånd från stugan, efter sola eller utforska Teneriffa spektakulära landskap, då har vi semester för dig i vår "Stuga Isabel, Vilaflor Teneriffa".  hyr villa teneriffa södra.  Hyr fritidshus teneriffa, semesterhus, semesterlägenheter södra Teneriffa. hyra villa, lägenhet, semesterboende, hyra hus teneriffa, Kanarieöarna.

 
     
 
 
     
 
 
     
     
 

Web design:

       

Visitors nº:

 
     
 
en es ge fr fi de nl it ru se no cz pl Rural House Isabel Photos Vilaflor Tenerife Reservations Contact Rent a Car